Weerbericht

Weerbericht 24 oktober – Grijs en regenachtig

Maandag 24 oktober: Grijs en regenachtig
Update 23/10 – 18u30

Vanavond en vannacht blijft het zwaarbewolkt en nevelig. Vanavond gaat het al regenen in het zuiden en na middernacht trekt de regenzone ook over Vlaanderen. Minima rond 5 °C.

Maandag blijft het meestal zwaarbewolkt met tijdens de voormiddag soms lichte regen en na de middag intensere regen. Het blijft erg fris met maxima rond 9 à 10 °C. De wind waait meestal zwak uit het oosten.

Maandagavond wordt het droger met opklaringen vanaf de kust, maar nevel en mist kunnen wel opnieuw gevormd worden en lokaal het zicht beperken.

De volgende dagen

Dinsdag starten we grijs en met verspreide nevel en mist. Er kan ook nog wat lichte regen vallen in het centrum, in de Ardennen gaat het stevig regenen. ‘s namiddags blijft het overwegend droog met enkele opklaringen, al kan de bewolking op sommige plaatsen hardnekkig blijven Maxima rond 13 °C.

Woensdag, donderdag, vrijdag én zaterdag blijft het droog. Iedere ochtend kan nevel en mist hardnekkig zijn en langdurig blijven hangen. Waar de zon erdoor komt klimmen de temperaturen richting 14 °C, in de bewolkte gebieden blijft het enkele graden frisser.

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Previous Post Next Post

You Might Also Like