Weerbericht

Weerbericht 25 oktober – Bewolkt

Dinsdag 25 oktober: Bewolkt
Update 24/10 – 18u30

Vanavond en vannacht blijft het zwaarbewolkt en nevelig, bij momenten kan er nog wat motregen vallen (vooral in het centrum en het oosten).
In de loop van de nacht wordt er op heel wat plaatsen opnieuw dichte mist gevormd die het zicht kan beperken. De minima schommelen rond 7 °C.

Morgen is het meestal grijs, en kan er af en toe een beetje motregen vallen, zeker geen grote neerslaghoeveelheden. In de loop van de namiddag kunnen er enkele korte opklaringen verschijnen vanaf de kust, maar de wolken zullen toch wel blijven overheersen. Het wordt een beetje zachter dan vandaag met temperaturen rond 12 °C.

Dinsdagavond en -nacht zijn er brede opklaringen, en daardoor koelt het af richting 3 à 4 °C. Op het einde van de nacht wordt er opnieuw mist gevormd.

De volgende dagen

Woensdag start de dag grijs met nevel, mist en laaghangende bewolking die weer hardnekkig kunnen zijn. Het blijft wel droog. Afhankelijk van de hoeveelheid zonneschijn in de namiddag hallen we temperaturen tussen 11 en 14 °C. Het blijft rustig met een zwakke wind.

Donderdag en vrijdag gaat het matig waaien uit het westen, maar voorts krijgen we gelijkaardig weerbeeld, met tijdens de ochtendperiode steeds veel wolken en kans op mist. Temperaturen rond 13 à 15 °C.

Ook tijdens het weekend blijft het vrij rustig en waarschijnlijk droog weer met wel steeds veel bewolking. Temperaturen tussen 12 en 15 °C.

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Previous Post Next Post

You Might Also Like