Weerbericht

Weerbericht 25 december – Bewolkt met soms lichte regen

Zondag 25 december (Kerstmis): Bewolkt met soms lichte regen
Update 24/12 – 16u30

Vanavond en vannacht is het zwaarbewolkt. In het tweede deel van de avond begint het lichtjes te regenen. De temperaturen veranderen weinig. Minima rond 7 à 8 °C.

Morgen, zondag, blijft het overwegend bewolkt met perioden van lichte regen of motregen. Nooit echt grote neerslaghoeveelheden. Het is zacht weer voor de tijd van het jaar met in Vlaanderen maxima rond 11 à 12 °C. De zuidwestenwind waait matig in het binnenland en vrij krachtig aan zee met rukwinden tot 55 of 60 km/u.

De volgende dagen

Maandagochtend gaat het tijdelijk wat harder regenen, maar al voor de middag wordt het vanaf het westen droog met brede opklaringen. Het is nog steeds erg zacht met maxima rond 11 °C. Eerst waait er nog een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind, maar in de loop van de dag wordt het rustiger.

Van dinsdag tot donderdag krijgen we rustig en droog weer. Het wordt wel frisser met zo’n 6 à 7 °C als maxima en we krijgen opnieuw lichte nachtvorst. ‘s Nachts kan er lokaal nevel en mist gevormd worden, die kan aanvriezen.

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Previous Post Next Post

You Might Also Like