Jonas, de weerman

Ik ben Jonas De Bodt. Reeds van kleins af aan maakten de verschillende natuurfenomenen, gaande van onweer, sneeuw, hagel tot mooi zomerweer, een grote indruk op mij.

Als gepassioneerde meteoroloog analyseer ik dagelijks de weerkaarten van de verschillende weermodellen en maak ik zo mijn eigen weersverwachting voor de komende dagen die ik publiceer op mijn Facebookpagina “WeerFlits”.

Al ruim drie jaar presenteer ik wekelijks het weerbericht op enkele regionale televisiezenders: ATV, TV Oost en TV Limburg, maar sinds november 2018 heb ik van mijn hobby pas echt mijn voltijds beroep kunnen maken door aan de slag te gaan als luchtvaartmeteoroloog bij skeyes.

Onderstaande video geeft je een blik achter de schermen op de luchthaven en bij tv.

Meer weten? Contacteer me gerust via de facebookpagina.

Op TV

Sinds maart 2017 maak ik deel uit van de ploeg van weerpresentatoren bij TV Oost, ATV en TV Limburg. Ik ben er wekelijks te zien met het weer voor de volgende dagen. Meer info kunt u hier (klik) terugvinden.