Weerbericht

Weerbericht 2 november – Enkele buien

Woensdag 2 november: Enkele buien
Update 1/11 – 18u30

Vanavond en vannacht is het zwaarbewolkt en valt er af en toe een beetje lichte regen of motregen. Minima tussen 5 en 8 °C.

Op woensdag wordt het gevoelig frisser bij een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Er kunnen enkele buien vallen (vooral in de gebieden nabij de Nederlandse grens), maar de nadruk ligt toch wel op het droge weer. Er waait op woensdag wel een strakke wind uit het noordwesten. Aan zee zijn er windstoten tot 50 km/u mogelijk.

In de nacht van woensdag op donderdag wordt op de meeste plaatsen droog met brede opklaringen. Het wordt een vrij koude nacht met minima rond 5 °C.

De volgende dagen

Donderdag en vrijdag is het meestal bewolkt maar toch wel overwegend droog weer. Een enkel buitje is vooral op donderdag mogelijk, maar dat zal zeker niet veel voorstellen. De maxima schommelen rond 11 of 12 °C.

Tijdens het weekend schuift de Atlantische depressie over ons land en daardoor wordt het erg wisselvallig met perioden van regen en buien. Het gaat stevig waaien en de temperaturen zetten tijdens het weekend nog een stapje terug, met maxima rond 8 of 9 °C.

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Previous Post Next Post

You Might Also Like