Weerbericht

Weerbericht 4 maart – Perioden met regen

Update 3/03 – 20u30

Zaterdag is het meestal zwaarbewolkt met vanaf het zuidwesten geleidelijk aan regen. Vooral tijdens de namiddag kan het langdurig regenen. Maxima rond 9 °C aan zee en rond 12 à 13 °C in het binnenland. De matige zuidenwind ruimt in de loop van de dag naar het westen.

Zaterdagavond zijn er nog steeds perioden met regen, maar in de loop van de nacht wordt het geleidelijk aan droog met opklaringen.

De volgende dagen

Zondagochtend is het snel bewolkt. Eerst is het nog droog, maar nog voor de middag begint het te regenen in het westen, en vervolgens trekt die regen verder door het land. Tijdens de namiddag kan het bij momenten stevig doorregenen. Het gaat harder waaien met een vrij krachtige zuiden- tot zuidwestenwind. Er zijn rukwinden mogelijk van 50 tot 70 km/u. Het wordt op zondag opnieuw wat frisser met maxima rond 8 à 9 °C.

Maandag wordt het wisselvallig met af en toe buien. Tussendoor is er ook wel ruimte voor de zon. De maxima schommelen rond 9 °C. Tijdens het eerste deel van de dag waait er nog een strakke westenwind, later neemt de wind in kracht af.

Op dinsdag is het dikwijls bewolkt, maar op wat gedruppel na blijft het droog bij nog steeds temperaturen rond 9 °C. In de nacht van dinsdag op woensdag gaat het regenen.

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Het weerbericht op deze site wordt iedere dag tussen 17u en 19u bijgewerkt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like