Weerbericht

Weerbericht 22 januari – Zonnig en rustig winterweer

Update 21/1 – 19u

Zondag 22 januari: Zonnig en rustig winterweer

Vanavond en vannacht blijft het helder en rustig weer. Het gaat op de meeste plaatsen matig vriezen, met minima tussen -5 en -8 °C in Vlaanderen. In de Ardennen kan het kwik zakken richting -15 °C. Daarmee zou het wel eens de koudste nacht van winter tot nog toe kunnen worden.

Zondag /strong> is opnieuw een zonnige dag, met hoogstens enkele hoge wolkensluiers. En het is rustig, er waait amper een zuchtje wind. Het blijft vrij koud met in Vlaanderen licht positieve maxima rond 3 °C. In de Ardennen blijft het lichtjes vriezen.

In de nacht naar maandag gaat het opnieuw overal vriezen.

De volgende dagen

Maandag zal het een eerder grijze dag worden mer veel lage wolken, en ‘s morgen ook verspreide nevel en mist. In de loop van de namiddag kan er wat ruimte komen voor de zon. Maxima rond 2 à 3 °C in Vlaanderen, in de Ardennen blijft het licht vriezen.

Dinsdag en woensdag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af. Tijdens de nacht en ochtend kan er steeds (aanvriezende) mist gevormd worden. De maxima schommelen rond +2 °C in Vlaanderen, en rond het vriespunt in de Ardennen. De wind waait meestal zwak.

Donderdag en vrijdag worden opnieuw zonnige en droge dagen bij maxima rond 5 °C.

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Het weerbericht op deze site wordt iedere dag tussen 17u en 19u bijgewerkt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like