Weerbericht

Weerbericht 17 maart – Gevoelig frisser

Update 16/03 – 19u30

Vanavond zijn er eerst nog brede opklaringen, maar in de loop van de nacht neemt de bewolking toe en tegen het einde van de nacht kan wat lichte regen vallen aan zee. Minima rond 7 °C.

Vrijdagochtend is het zwaarbewolkt en kan er af en toe wat lichte regen vallen, maar al snel wordt het droog met geleidelijk aan ook enkele opklaringen. In de namiddag kunnen de opklaringen tijdelijk breed worden. Het wordt gevoelig frisser dan de voorbije dagen met maxima rond 10 à 11 °C. Het gaat in de loop van de dag matig tot vrij krachtig waaien.

Vrijdagavond en -nacht wordt het zwaarbewolkt en gaat het regenen. Er staat een matige tot vrij krachtige wind met rukwinden tot 60 km/u.

De volgende dagen

Zaterdag wordt een zwaarbewolkte en regenachtige dag. Tijdens de voormiddag valt er meestal matige regen, ‘s namiddags valt er periodiek nog wat lichte regen. Verspreid over de dag valt er zo’n 10 tot 15 l/m². Bovendien waait er een vrij krachtige westenwind met rukwinden tot 60 km/u. De maxima schommelen rond 13 °C.

Ook op zondag domineren de wolken ons weerbeeld en dan valt er vooral tijdens de voormiddag nog wat regen, later op de dag wordt het droger. De wind waait nog steeds vrij krachtig tot krachtig met windstoten van 60 à 70 km/u. Maxima rond 13 °C.

Op maandag wordt het rustiger, maar ook dan zijn er nog steeds veel wolken. Vooral in het noorden van het land kan er af en toe wat lichte regen of motregen vallen.

Dinsdag en woensdag blijft het wisselvallig met enkele buien.

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Het weerbericht op deze site wordt iedere dag tussen 17u en 19u bijgewerkt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like