Weerbericht

Weerbericht 15 november – Grijs en regenachtig

Dinsdag 15 november: Grijs en regenachtig
Update 14/11 – 17u20

Vanavond en vannacht blijft het zwaarbewolkt met perioden van regen, meestal lichte regen. Samen met die regen stroomt er wel zachtere lucht binnen waardoor het in de loop van de nacht enkele graden zachter wordt. Tegen morgenochtend schommelen de temperaturen rond 8 °C.

Dinsdag wordt het een nevelige en grijze dag met perioden van lichte regen of motregen. Het is wel gevoelig zachter dan de voorbije dagen met maxima rond 12 °C. De wind waait zwak tot matig uit het zuidwesten.
Ook dinsdagnacht blijft het zwaarbewolkt met steeds perioden van regen. Het wordt een zeer zachte nacht met temperaturen boven 10 °C.

De volgende dagen

Woensdag blijft het betrokken met regen. Die regen valt vooral tijdens de voormiddag, na de middag zou het tijdelijk wat droger worden. Ook woensdag vertoeven we in de zachte lucht met temperaturen rond 14 °C. De wind neemt wel in kracht toe, het gaat matig tot vrij krachtig waaien.

Donderdag verovert in de loop van de dag een vrij actieve storing het land met regen, soms vrij veel regen, zeker tijdens de namiddag en avond gaat het een tijdje goed doorregenen. Er waait een stevige zuidwestenwind met windstoten tot 70 km/u.

Ook op vrijdag moeten er nog een reeks buien over het land trekken, die zelfs onweerachtig kunnen zijn.

Donderdag is het nog vrij zacht met maxima rond 11 of 12 °C, daarna wordt het enkele graden frisser met op vrijdag en zaterdag maxima rond 8 of 9 °C.

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Previous Post Next Post

You Might Also Like