Weerbericht

Weerbericht 14 maart – Na het ochtendgrijs mooie zonnige perioden

Update 13/03 – 19u40

Dinsdagochtend kan er verspreid in het land eerst wat nevel en mist hangen, maar in de loop van de voormiddag verschijnen er steeds bredere opklaringen. Zeker na de middag zijn er mooie zonnige perioden. De zachte maxima schommelen rond 15 °C bij een matige wind uit zuidwest tot west.

Dinsdagavond en -nacht worden lage wolken gevormd, maar het blijft droog.

De volgende dagen: tot en met donderdag rustig en droog

Op woensdag zijn er meer wolken, vooral tijdens de voormiddag kan het op een aantal plaatsen bewolkt blijven. Na de middag komt de zon steeds meer te voorschijn. Het blijft wel zacht met maxima rond 15 °C bij een zwak briesje uit veranderlijke richting.

Donderdag wordt een échte lentedag met veel zonneschijn en temperaturen rond 17 of 18 °C. Lokaal lijkt zelfs een enkele 19 °C mogelijk! Er waait slechts een zacht zuidelijk briesje.

Vanaf vrijdag komt er stilaan een weersverandering. Op vrijdag zijn er eerst nog wel enkele opklaringen maar al snel neemt de bewolking toe ‘s namiddags kan er wel eens een beetje lichte regen vallen, maar de neerslaghoeveelheden blijven zeker beperkt. Het weekend wordt wisselvallig en winderig met perioden van regen. De temperaturen zakken naar waarden rond 10 of 11 °C, de normale waarden voor deze tijd van het jaar.

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Het weerbericht op deze site wordt iedere dag tussen 17u en 19u bijgewerkt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like