Weerbericht

Weerbericht 1 maart – Vooral na de middag regen

Update 28/2 – 17u

Vanavond is het eerst tijdelijk wat droger, maar rond 20u bereikt alweer een nieuwe regenzone het westen van ons land. Het tweede deel van de avond en de nacht verloopt wisselvallig met perioden van regen. In de Ardennen valt er wat (smeltende) sneeuw. De minima schommelen rond 4 à 5 °C. De wind neemt vanavond weer in kracht toe en wordt matig tot soms vrij krachtig uit het westzuidwesten.

Woensdagochtend is het op de meeste plaatsen droog, maar na de middag gaat het alweer regenen. Het wordt zachter dan vandaag, met maxima rond 8 of 9 °C. De wind waait meestal matig uit het zuiden.

Woensdagavond en woensdagnacht zijn er nog perioden van (lichte) regen. De wind zal krachtig beginnen waaien met windstoten tot 80 km/u.

De volgende dagen

Donderdag wordt een overwegend droge dag met mooie opklaringen. Vooral tijdens het eerste deel van de dag waait er nog een krachtige zuidwestenwind met rukwinden rond 80 km/u. Tijdens de namiddag en avond wordt het rustiger. Maxima rond 10 °C.

Vrijdag start de dag nog droog, maar in de loop van de dag gaat het vanaf het westen regenen. Het wordt wel zachter, met temperaturen tot 12 °C.

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Het weerbericht op deze site wordt iedere dag tussen 17u en 19u bijgewerkt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like