Weerbericht

Weerbericht 8 maart – Dikwijls regen

Update 7/03 – 18u15

Vanavond blijft het droog met soms brede opklaringen, maar in de loop van de nacht neemt de bewolking toe. De temperaturen zakken richting 3 à 4 °C. Tegen de ochtendperiode gaat het regenen.
Woensdag wordt een zwaarbewolkte dag met dikwijls regen. Verspreid over de dag valt er zo’n 10 l/m². Het wordt zachter met temperaturen tot 12 °C. De wind waait matig tot vrij krachtig uit zuid tot zuidwest met rukwinden tot 60 km/u.

Woensdagavond zijn er nog steeds perioden met regen, pas woensdagnacht wordt het droger.

De volgende dagen

Op donderdag kan er tijdens de voormiddag af en toe wat lichte regen of motregen vallen, na de middag blijft het overwegend droog met enkele opklaringen. Het is zacht met maxima in de buurt van 13 °C. Er staat een matige zuidwestelijke wind.

Vrijdag blijft het meestal bewolkt met mogelijks wat gedruppel. In de loop van de (late) namiddag kunnen er wat opklaringen verschijnen, het eerst aan zee, later ook in het centrum van het land. De temperaturen schommelen rond 13 à 14 °C.

Op zaterdag kan er wel eens een bui vallen, maar het blijft vaak droog met nog steeds zachte temperaturen rond 14 °C. Meer regen wordt er op zondag verwacht.

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Het weerbericht op deze site wordt iedere dag tussen 17u en 19u bijgewerkt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like