Weerbericht

Weerbericht 31 januari – Overwegend droog

Update 30/1 – 16u57

Dinsdag 31 januari: Overwegend droog

Vanavond en vannacht blijft het droog met wel nog steeds veel bewolking. En de temperaturen dalen richting het vriespunt. Dus aan de grond kan het wel lichtjes vriezen, plaatselijk kan het dus wel glad worden.
Morgen blijft het overwegend droog met eerst nog veel bewolking, en in de namiddag zijn er enkele opklaringen en komt de zon soms tevoorschijn.
Het wordt morgen wat minder zacht dan vandaag met temperaturen rond 5 à 6 °C en er staat een zwakke wind uit het oosten.

Tijdens de nacht van dinsdag op woensdag trekt de hemel alweer toe, en gaat het licht regenen.

De volgende dagen

Woensdag wordt vervolgens een grijze dag met vooral tijdens de voormiddag perioden van regen, in de loop van de namiddag wordt het wat droger. De aangevoerde lucht wordt op woensdag wat zachter, we halen temperaturen rond 10 °C.

Donderdag wordt waarschijnlijk de betere dag van de week. Het blijft droog met opklaringen en het kwik klimt richting 12 of misschien wel 13 °C. En dat is toch erg zacht weer voor begin februari.

Vrijdag komt er weer meer bewolking opzetten en vergroot de kans op een bui en ook het weekend ziet er toch eerder wisselvallig uit.

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Het weerbericht op deze site wordt iedere dag tussen 17u en 19u bijgewerkt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like