Weerbericht

Weerbericht 26 februari – Veel wolken, maar overwegend droog

Update 25/2 – 18u15

Vanavond blijft het nog droog, maar vannacht trekt een zwakke regenzone over een groot deel van Vlaanderen. Minima rond 7 °C.

Zondagochtend kan er nog een beetje motregen of lichte regen vallen, maar na de middag blijft het op een spatje na helemaal droog weer. Het blijft wel meestal bewolkt.
Er waait een matige zuidwestenwind bij temperaturen rond 11 °C.

De volgende dagen

Maandag wordt een grijze en regenachtige dag. We starten nog wel droog, maar nog voor de middag begint het te regenen. In de namiddag volgen er nog een aantal felle buien.
Er waait een vrij krachtige wind (4-5 Bft) met windstoten rond 60 à 65 km/u. De temperaturen schommelen maandag rond 11 °C, maar door de wind voelt het wat frisser aan.

Ook dinsdag verloopt wisselvallig. In de loop van de dag worden typische voorjaarsbuien verwacht, het kan bij momenten stevig doorregenen en de buien kunnen gepaard gaan met wat korrelhagel. Tussen de buien door zijn er ook wel droge perioden, met af en toe wat zon. Het is op dinsdag enkele graden frisser met temperaturen rond 7 of 8 °C.
Dinsdag waait er nog steeds een matige tot vrij krachtige wind.

Ook woensdag is het een regenachtige dag met daarbij ook opnieuw meer wind, donderdag lijkt een overwegend droge dag te worden. Maxima op beide dagen tot 8 °C.

Vrijdag en volgend weekend krijgen we terug wisselvallig weer. Maxima tussen de 10 en 13 °C.
Van vrieskou is de komende week geen sprake.

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Het weerbericht op deze site wordt iedere dag tussen 17u en 19u bijgewerkt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like