Weerbericht

Weerbericht 14 oktober – Veel wolken

Vrijdag 14 oktober: Veel wolken
Update 13/10 – 18u55

Vanavond en vannacht neemt de bewolking verder toe. Op het einde van de nacht kan er wat lichte regen of motregen vallen, voornamelijk in de gebieden nabij de Franse grens. De minima schommelen rond 5 à 7 °C.

Morgen, vrijdag, zijn er soms wel korte opklaringen, maar de wolken domineren toch het weerbeeld. Er kan af en toe een beetje motregen vallen, maar het blijft toch het grootste deel van de dag droog. De maxima liggen rond 13 of 14 °C bij een zwakke tot matige wind uit oostelijke richting.

Vrijdagavond en -nacht is het zwaarbewolkt en gaat het overal regenen, soms matig. Minima rond 9 à 10 °C.

De volgende dagen Aangenaam najaarsweer tijdens het weekend, nadien wisselvallig

Zaterdag is het tijdens de vroege ochtend nog regenachtig, maar snel klaart het op. De namiddag verloopt zonnig en droog. Het wordt zachter met temperaturen rond 16 °C. Er waait een matige wind uit zuid tot zuidwest.

Op zondag krijgen we aangenaam najaarsweer. Het blijft het droog met zonnige perioden, al kunnen er in het westen meer wolken verschijnen. Het kwik klimt nog wat verder, richting 19, lokaal 20 °C.

Maandag, dinsdag en woensdag verlopen vaak bewolkt met buien. De temperaturen dalen weer. Maandag halen we nog 17 °C, dinsdag 16 °C, woensdag 14 °C.

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Previous Post Next Post

You Might Also Like