Weerbericht

Weerbericht 13 februari – Zonnig en droog

Update 12/2 – 17u38

Maandag 13 februari – Zonnig en droog

Vanavond verschijnen er stilaan overal brede opklaringen. Het blijft droog.
Onder de brede opklaringen koelt het goed af, het gaat licht vriezen met minima rond -1 °C.

Maandagochtend schijnt de zon op de meeste plaatsen al snel. Een ook de rest van de dag verloopt zeer zonnig. De temperaturen stijgen naar 9, lokaal 10 °C. Er waait wel een stevige oostenwind waardoor het schraal kan aanvoelen.

Maandagnacht is het zo goed als helder. Het wordt opnieuw koud met minima tussen 0 en -3 °C.

De volgende dagen

Dinsdag wordt een mooie dag met van ‘s morgens tot ‘s avonds volop zonneschijn. Na een koude start stijgen de temperaturen in de loop van de namiddag richting 10 °C. Er waait minder wind dan op maandag.

Ook woensdag blijft het zonnig, en dan wordt het nog wat zachter met temperaturen tot 13, lokaal 14 °C! Dan lijkt het weerbeeld ineens op vroege lente 😉

Donderdag is het eerst nog zonnig, maar in de loop van de dag verschijnen er wel wat wolkenvelden.’s Avonds kan er wat lichte regen vallen. Ook donderdag blijft het zacht met zo’n 12 °C als maximumtemperatuur.

Vrijdag en tijdens het weekend zijn er vaak veel wolken, er kan wel eens wat lichte regen vallen, maar grote neerslaghoeveelheden worden er zeker niet verwacht. De temperaturen halen overdag (ruim) 10 °C, en ook de nachtvorst verdwijnt.

In februari lijkt de winters weer niet meer terug te komen …

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Het weerbericht op deze site wordt iedere dag tussen 17u en 19u bijgewerkt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like