Weerbericht

Weerbericht 12 februari – Tijdens de voormiddag nog enkele buien, nadien droog

Update 11/2 – 19u30

Zondag 12 februari – Tijdens de voormiddag nog enkele buien, nadien droog

Vanavond en vannacht blijft het zwaarbewolkt en we moeten vanavond nog rekening houden met buien van smeltende sneeuw en sneeuw. In de provincies Antwerpen en Limburg kan het vooral vanavond bij momenten matig sneeuwen. Vanavond blijft het kwik nog net positief waardoor de meeste sneeuw die er valt zal wegsmelten. In de loop van de nacht zakt het kwik naar 0 à -1 °C waardoor het glad kan worden door bevriezing van natte weggedeelten.

Morgen, zondag, is het eerst nog zwaarbewolkt met op sommige plaatsen ook mist. Tijdens de voormiddag valt er af en toe nog wat smeltende sneeuw of lichte regen, na de middag wordt het droog en stilaan verschijnen er ook enkele opklaringen. Het wordt gevoelig zachter met maxima rond 7 °C. De wind waait matig uit het oosten.

Zondagnacht blijft het droog met steeds breder wordende opklaringen. Het gaat lichtjes vriezen, minima rond -1 °C.

De volgende dagen: Zachter & zonniger

Maandag en dinsdag blijft het droog met véél zonneschijn. Tijdens de nachten is het fris met lichte vrieskou, maar overdag stijgt het kwik richting 10 °C.
Ook woensdag blijft het zonnig, en dan wordt het nog wat zachter met temperaturen tot 13, lokaal 14 °C! Dan lijkt het weerbeeld ineens op vroege lente 😉

Donderdag is het eerst nog zonnig, maar in de loop van de dag neemt de bewolking toe en ‘s avonds gaat het wellicht regenen. Het blijft wel vrij zacht met ruim 10 °C, en de nachtvorst verdwijnt.

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Het weerbericht op deze site wordt iedere dag tussen 17u en 19u bijgewerkt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like