Weerbericht

Weerbericht 4 februari – Na de middag regen

Update 3/2 – 18u54

Zaterdag 4 februari: Na de middag regen

Vanavond wordt het snel zwaarbewolkt en tijdens het tweede deel van de avond gaat het regenen. De wind neemt tijdelijk in kracht toe met rukwinden tot 60 km/u.
In het tweede deel van de nacht wordt het weer droog met opklaringen. De minima schommelen rond 3 °C.

Zaterdagochtend zijn er eerst nog enkele opklaringen, maar geleidelijk neemt de bewolking toe. Vanaf de middag gaat het regenen, in de namiddag kan het bij momenten stevig doorregenen. In de Hoge Ardennen krijgt de neerslag stilaan een winters karakter. Maxima rond 6 of 7 °C.
De wind waait eerst nog matig, maar wordt in de loop van de dag zwak.

Tijdens de nacht van zaterdag op zondag zijn er nog perioden met regen. Minima rond 2 °C.

De volgende dagen

Zondag blijft het dikwijls bewolkt. In Vlaanderen kan er wel eens wat lichte regen vallen, maar het blijft op de meeste plaatsen zo goed als droog. In het zuiden van het land valt er vaker regen. Temperaturen rond 7 °C. In de nacht naar maandag kan er nevel en mist gevormd worden.

Maandag wordt een droge dag, tijdens de ochtend kan het eerst wat mistig zijn, maar in de loop van de namiddag verschijnen er wel enkele opklaringen. Het wordt maximaal een graad of 6.

Dinsdag bereikt een nieuwe neerslagzone ons land. Dinsdag wordt een eerder grijze en regenachtige dag.

In het tweede deel van de volgende week krijgen we aanvoer van droge, maar wel koudere lucht. Overdag halen we temperaturen net boven het vriespunt, ‘s nachts krijgen we algemene nachtvorst.

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Het weerbericht op deze site wordt iedere dag tussen 17u en 19u bijgewerkt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like