Weerbericht

Weerbericht 4 december – Zonnig & koud

Zondag 4 december: Zonnig & koud
Update 3/12 – 18u20

Vanavond en vannacht blijft het op de meeste plaatsen helder, al kunnen er lokaal enkele mistbanken ontstaan die kunnen aanvriezen, want de minima schommelen tussen -3 en -5 °C.

Na het verdwijnen van de plaatselijke mist kunnen we op zondag genieten van veel zonneschijn. Het blijft wel vrij koud weer met maximaal 2 à 4 °C. ‘s Ochtends waait er een matige wind uit oost tot oostnoordoost, tijdens de namiddag wordt de wind zwak en ruimt ze naar oostzuidoost.

In de nacht naar maandag blijft het lichtbewolkt tot helder en gaat het overal vriezen.

De volgende dagen

Op maandag krijgen we een gelijkaardig weerbeeld. Het blijft fris met maxima rond 5 °C en het blijft zonnig weer bij een zwakke wind.

Dinsdag en woensdag verschijnt er meer bewolking en vergroot de kans op wat lichte regen of motregen. Het wordt wat zachter met op dinsdag maxima rond 7 °C en op woensdag maxima rond 9 °C. Ook de nachtvorst verdwijnt.

Van donderdag tot zondag is het zacht met maxima rond 10 °C, en misschien zelfs nog wat meer. We moeten wel rekening houden met veel wolken, er kan wel eens een bui vallen, maar het blijft vaak droog weer.

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Previous Post Next Post

You Might Also Like