Weerbericht

Weerbericht 28 maart – Zonnige start, ‘s namiddags kans op een bui

Update 27/03 – 17u32

Vanavond en vannacht blijft het helder weer met minima tegen morgenochtend rond 8 °C.

Morgen dinsdag starten opnieuw met veel zonneschijn. En de temperaturen kunnen klimmen tot zo’n 19 °C! In de loop van de namiddag verschijnen er meer wolken en dan vergroot de kans op een bui, voornamelijk in het westen van het land. Op de meeste plaatsen blijft het gewoon droog weer. Er staat een zwakke tot soms matige zuidenwind.

De volgende dagen

Woensdag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af, mogelijks valt er tijdens de namiddag eens een drupje regen uit de wolken. Maar ook op woensdag blijft het toch wel overwegend droog met maxima rond 16 °C. Er waait een matige zuidwestenwind.

Donderdag wordt een prachtige lentedag met veel zon, soms zijn er wel hoge sluierwolken, maar daar kan de zon toch wel vaak doorheen schijnen. Het wordt een warme dag met temperaturen rond 20 °C! De wind waait wel matig uit het zuiden.

Vrijdag beginnen we de dag zonnig, maar in de namiddag neemt de bewolking toe en ’s avonds zou het kunnen regenen. Het wordt op vrijdag wel nog warm met temperaturen tot 18 of 19 °C.

Tijdens het weekend wordt het licht wisselvallig met kans op enkele buien, maar dat worden zeker geen verregende dagen. Het wordt enkele graden frisser met temperaturen rond 15 of 16 °C.

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Het weerbericht op deze site wordt iedere dag tussen 17u en 19u bijgewerkt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like