Weerbericht

Weerbericht 25 maart – Zonnig, maar er waait wel een schrale noordoostelijke wind

Update 24/03 – 16u16

Vanavond en vannacht blijft het droog met brede opklaringen. Het koelt af, naar minima rond 4 °C.

Morgen, zaterdag, wordt een mooie lentedag met veel zon. In de loop van de dag verschijnen er wel wat hoge wolkensluiers, maar daar kan de zon steeds vlot doorheen schijnen. De temperaturen schommelen rond 12 of 13 °C bij een matige tot soms vrij krachtige wind uit het noordoosten. Er zijn rukwinden mogelijk tot 50 km/u. Daardoor voelt het wel enkele graden frisser aan.

Zaterdagavond en -nacht is het helder tot lichtbewolkt. Minima rond 3 of 4 °C.

De volgende dagen

Op zondag zijn er zonnige perioden, afgewisseld met wolkenvelden (over het noorden van het land kunnen de wolken hardnekkig zijn). Het blijft overal zeker droog. Tegen het einde van de namiddag en de avond klaart het helemaal uit. Het wordt 13 °C en er waait een matige noordoostenwind.

Vanaf maandag draait de wind naar het zuiden, en vanuit die hoek krijgen we gevoelig zachtere lucht! Het wordt op maandag warmer met temperaturen tot 16 °C bij veel zonneschijn.
Ook de dagen nadien blijft het zonnig en wordt het nog wat warmer, op dinsdag en woensdag bereikt het kwik al waarden rond 17 à 18 °C. Op donderdag is zelfs 20 °C mogelijk!

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Het weerbericht op deze site wordt iedere dag tussen 17u en 19u bijgewerkt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like