Weerbericht

Weerbericht 23 april – Wolkenvelden en opklaringen

Update 22/04 – 21u

Vanavond en vannacht blijft het droog en wisselend bewolkt. Minima tussen 3 en 6 °C.

Morgen, zondag, blijft het op de meeste plaatsen droog bij een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Enkel in de gebieden nabij de Nederlandse grens kan er lokaal een buitje tot ontwikkeling komen. De temperatuur schommelt rond 11 °C. Er waait een zwakke wind uit het noordwesten.

In de nacht naar maandag klaart het uit en koelt het goed af met minima rond 3 °C.

De volgende dagen

Maandag blijft het een groot deel van de dag droog en gedeeltelijk bewolkt, pas naar de avond toe wordt het zwaarbewolkt. ‘s Avonds gaat het vanaf de kust regenen. Het wordt zachter met maxima tot 15 °C.

Dinsdagvoormiddag regent het eerst op veel plaatsen, rond de middag volgt er een drogere periode, maar in de namiddag schuiven er nog een hele reeks buien over het land. Dat zijn van die typische voorjaarsbuien, met regen, wat korrelhagel en mogelijk zelfs wat natte sneeuw en een donderslag. Er zal een gure noordwestenwind waaien.

Ook woensdag en donderdag blijft het zeer wisselvallig met nog meer Aprilse Grillen, dat zijn soms intense buien met hagel of natte sneeuw. Een lokale donderslag blijft mogelijk.

Van dinsdag tot donderdag is het fris met maxima tussen 8 en 11 °C. Tijdens de nachten zakt het kwik tot dicht tegen het vriespunt.

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Het weerbericht op deze site wordt iedere dag tussen 17u en 19u bijgewerkt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like