Weerbericht

Weerbericht 11 oktober – Zon en wolken

Dinsdag 11 oktober: Zon en wolken
Update 10/10 – 18u30

De laatste buien verdwijnen nu snel, waardoor het vanavond helemaal droog wordt. Het klaart ook verder op, waardoor het goed afkoelt naar minima tussen 0 en 4°C. Aan de grond kan het licht vriezen.
In de loop van de nacht kan er wel nevel en mist gevormd worden, voornamelijk in de landelijke gebieden.

Morgen, dinsdag, starten we met lokaal ochtendgrijs. Zeker in de landelijke gebieden kan het tijdens de vroege ochtend eerst mistig zijn. In de loop van de voormiddag verschijnen er meer opklaringen, maar tijdens de late namiddag dikt de bewolking alweer aan vanaf het noorden. Het blijft wel droog. De temperaturen schommelen morgennamiddag rond 13 °C.

De volgende dagen

Woensdagochtend is het opnieuw fris met temperaturen rond een graad of 5. Overdag klimt het kwik naar waarden rond 12 °C, bij een meestal bewolkte hemel. Uit die wolken kan er wel eens een spatje motregen vallen, maar dat stelt weinig voor.

Ook op donderdag blijft het droog, en dan komt er ook meer ruimte voor de zon. Het gaat matig waaien uit het noordoosten. Waardoor het fris zal aanvoelen.

Op vrijdag en tijdens het weekend stijgen de temperaturen richting 15 à 16 °C, maar dan komen neerslagzones dichterbij waardoor het wisselvalliger zou kunnen worden.

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Previous Post Next Post

You Might Also Like