Weerbericht

Weerbericht 21 april – Veel wolken, met soms wat lichte regen

Update 20/04 – 17u15

Vanavond zijn er eerst nog brede opklaringen, maar geleidelijk neemt de bewolking toe. Het blijft wel droog. Het gaat in Vlaanderen niet meer vriezen met minima rond 4 °C. In de Ardennen duikt het kwik wel nog onder het vriespunt, met minima van -3 °C in de Ardennen.

Vrijdag is het dikwijls bewolkt. Al verschijnen er in de loop van de dag ook wel enkele opklaringen. Soms kan er eens wat lichte regen vallen, maar het is toch vaak droog. We bevinden ons vrijdag in wat zachtere lucht met temperaturen rond 14 of 15 °C. De wind waait matig uit westelijke richting.

Vrijdagavond en -nacht blijft het overwegend bewolkt, maar is het wel droog. Zaterdagochtend gaat het lichtjes regenen. Minima rond 9 °C.

De volgende dagen

Zaterdag is het eerst bewolkt met perioden van wat lichte regen, maar het wordt snel droger. In de namiddag blijft het vrijwel overal droog met opklaringen. Maxima rond 12 °C bij een matige noordwestenwind.

Zondag wordt een rustige en droge dag met afwisselend zon en wolken. De temperatuur schommelt rond 13 °C.

Volgende week wordt het wisselvallig met typische voorjaarsbuien. Overdag halen we 8 à 10 °C, ‘s nachts is er opnieuw kans op nachtvorst.

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Het weerbericht op deze site wordt iedere dag tussen 17u en 19u bijgewerkt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like