Weerbericht

Weerbericht 15 april – Eerst regenachtig, later droog

Update 14/04 – 17u15

Vanavond zijn er eerst nog enkele opklaringen, maar geleidelijk aan zal de bewolking overal toenemen. Na middernacht gaat het regenen. Minima rond 8 °C. Eerst waait de wind zwak, later wordt de wind matig uit westelijke richting.

Zaterdag is het eerst zwaarbewolkt met perioden van regen, maar nog voor de middag wordt het droog en verschijnen er enkele opklaringen. Aan zee zijn er na de middag mooie zonnige perioden, terwijl in het oosten de kans op een bui de hele dag blijft bestaan. De maxima schommelen rond 13 °C. De wind waait matig.

Zaterdagavond is het droog. Minima rond 5 °C.

De volgende dagen

Op zondag, Pasen, wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af. Tijdens de voormiddag is het overal droog, maar in de namiddag kan er lokaal een bui tot ontwikkeling komen, op de meeste plaatsen blijft het echter droog bij temperaturen rond 12 °C. Zondagnacht gaat het regenen.

Maandag is het wisselvallig in de voormiddag lange tijd regen, in de namiddag volgen er nog enkele buien, maar dan zijn er wel lange droge perioden tussendoor. De wind waait matig uit het noorden met maxima van hooguit 10 °C.

Dinsdag is het wisselvallig met nog enkele buien. De dagen nadien wordt het droger en zonniger, maar het blijft wel fris met maxima rond 10 °C. Tijdens de nachten kan het licht vriezen.

Trend temperatuur Amerikaans weermodel
Meer info over de weerpluimen vindt u hier (klik)

Het weerbericht op deze site wordt iedere dag tussen 17u en 19u bijgewerkt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like